Mărci Există 2 mărci

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Bella Luccè

  Bella Luccè dezvăluie secretul pielii minunate cu folosirea celor mai exotice ingrediente de pe planetă: argila de lavă exploatată de sub Munții Atlas din Maroc, mierea Manuka din Noua Zeelandă, unt de shea organic din Uganda și absolut de cacao din Franța. Materialele prime provin din 26 de țări de pe 6 continente pentru ca Dumneavoastră să vă răsfățați cu această colecție decadentă de produse spa inovative, prietenoase cu mediul, pregătite de mână în SUA folosind metode artizanale

  Produsele Bella Luccè sunt folosite în spa-uri, saloane de frumusețe și centre wellness selecte în toată lumea – de la Los Angeles la Nairobi. Această colecție de produse cosmetice de lux inovative, naturale vine într-un ambalaj atractiv, din materiale eco-conștiente. 

  Alăturați-vă celebrării pielii radiant de superbe cu Bella Luccè!

  0 produse

 • doTERRA

  Compania americană doTERRA a fost înființată în anul 2008, este unul dintre cei mai mari producători de uleiuri esențiale din lume. Misiunea lor este împărțirea cadoului suprem oferit de natură. Produsele doTERRA sunt pure, de calitate terapeutică.

  0 produse

Showing 1 - 2 of 2 items